BNEWS СКАНДАЛНО: Френските войски СА ВЕЧЕ Украйна! Натовариха ги на тирове в БЪЛГАРИЯ като “товар”!?

Сайтът BNEWS публикува не само скандална, но и плашеща новина, че френски войници са вече в Украйна, но същите са били „натоварени“ като товар на Летище София. С основание, екипът на сайта задава въпроса – ако Летище София е логистичната база за френските войски, които влизат в Украйна, тогава столицата и 2 милиона българи в София ставаме ли легитимна цел за руските ракети?

КритичноБГГ публикува репортажа без съкращения:

Тази нощ на Летище София огромни товарни самолети стовариха тайно стотици френскоговорящи войници. Възможно е да са представители на френския чуждестранен легион или от френските войски за бързо реагиране “Еднорог” в Западна Африка и пояса Сахел. Информацията и снимковия материал добихме в BNEWS от свидетели на място и от участници в операцията!

По – интересно е, че веднага след кацането войниците са натоварени в тирове с дестинация “Украйна”, научи ексклузивно BNEWS от наш източник, участвал в операцията. Крайната цел е пазена в тайна до последно и е дадена заповед, едва след като френскоговорящата армия е натоварена до последния войник в тировете. Шофьорите са нямали никаква подготовка, че ще превозват жив “товар” до границата на Украйна.

После мобилните връзки на шофьорите в тировете е прекъсната. Конвоят се води от автомобили на военна полиция.

Близките на българските шофьори на камионите, тръгнали насила за Украйна са изключително притеснени и нямат връзка с тях. Всеки момент тази нощ френскоговорящите войници ще са в Украйна, а Макрон излежда ще изпълни заканите си за пряк сблъсък на френската армия с руската на украинска територия.

Третата световна война може би вече е в ход и тя ще тръгне от летище София?! Последните закани от Макрон за френска сухопътна операция в Украйна са от снощи.

Очакваме отговор от властта и представителите на Сглобката – Денков, Тодор Тагарев и Мария Габриел, от стожера на евроатлантизма в Парламента Делян Пеевски! Това ли е цената, която ще плати българския народ?

Писмено запитване отправихме и към Бойко Борисов, с чийто мандат Сглобката се кани да се ротира! Каква е позицията на държавата ни за започващия сблъсък на френски и западни войски с Русия на украинска територия? Българската държава ли ще бъде територията – плацдарм на военните действия? Това ли е цената да има Сглобка – България да стане част от бойното поле?!

Ако Летище София е логистичната база за френските войски, които влизат в Украйна, тогава столицата и 2 милиона българи в София ставаме легитимна цел за руските ракети.

Уважаеми читатели на КритичноБГ, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!