Вицепрезидентът на САЩ Харис се обясни за подигравките за смеха ѝ

Вицепрезидентът на САЩ Камала Харис отвори тема за критиките относно смеха си в предстоящо интервю. В предаването „Шоуто на Дрю Баримор“, което ще бъде излъчено в понеделник, Харис призна, че хората често обичат да се подиграват на публичните личности, когато се спънат или паднат, а след това спомена за приказките за това как се смее, пише The Hill.

„По-рано ме попитахте за това какво означава да бъдеш, примерно, първата жена (има предвид вицепрезидент). И, знаете ли, това е смешно, защото хората все още трябва да свикват с това, нали?“ Харис казва в клипа, получен от Mediaite.

„Искам да кажа, че моите служители, например, понякога ми показват малки неща, които просто ме разсмиват“, продължи тя. „Очевидно някои хора обичат да говорят за начина, по който се смея“.

Вицепрезидентът уточни, че жените в живота ѝ (роднините ѝ) седят около кухненската маса, разказват си истории и винаги се смеят.

Заради това, каза тя, никога не би била от хората, които ще ограничават смеха си.

„Позволете ми да ви кажа нещо“, каза Харис на водещата Дрю Баримор. „Аз имам смеха на майка си. И съм израснала около куп жени, по-специално такива, които се смеят от сърце“.

„И смятам, че е наистина важно да си напомняме взаимно и на по-младите, не се ограничавайте заради чуждото схващане за това как изглежда това и … как трябва да се държите, за да сте както трябва (в техните очи)“, каза Харис.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!