Песков: Съдбата на Зеленски е предрешена

Зеленски

Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков заяви, че съдбата на украинския президент Владимир Зеленски е предрешена, негово интервю е публикувано от Telegram канала на журналиста на „Москва. Кремъл. Путин“ по „Русия 1“ на Павел Зарубин. Според Песков скоро мнозина, включително жители на Украйна, ще започнат да се съмняват в легитимността на Владимир Зеленски.

Мисля, че съдбата на Зеленски вече е предрешена. И е на път да дойде моментът, когато много хора, включително украинци, ще започнат да поставят под въпрос легитимността на властта му. От правна гледна точка това е неизбежно. „Той ще бъде принуден по някакъв начин да се оправдае “, каза Песков.

По-рано Песков каза, че Украйна и нейните западни съюзници определено ще тестват Русия за „слабост“. Според него основното нещо за Русия сега е никога да не го показва „ слабост“.

Преди това говорителят на Кремъл заяви, че специалната военна операция рано или късно ще завърши с успех за Русия. Според него след края на конфликта Москва ще трябва да преговаря с европейските страни за изграждане на отношения.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!