Боян Чуков: Всеки глас за Ваня Григорова е проява на инстинкт за самосъхранение на гласуващия

Геополитическият анализатор Боян Чуков коментира предстоящия балотаж на изборите в София в своя профил във Фейсбук и по-специално Ваня Григорова.

Ето какво написа той:

На втория тур на местните избори в София гласът на всеки един столичанин ще бъде решителен за бъдещето на нашата столица. Ще бъде решителен за България, за нашите деца и внуци. Колкото и парадоксално да звучи на пръв поглед. Всеки глас за Ваня Григорова е проява на инстинкт за самосъхранение на гласуващия.

Политиканстването в случая е вредно за вашето здраве. Вредно за България. Ваня Григорова е истинска жена, която се е борила в живота и се е самоизградила. Тя не е от „кърлинг“ индивидите, които по рождение са лауреати. Които са родени със златна лъжичка в устата. И са с няколко обиколки пред своите връстници по рождение.

Зад Ваня Григорова не стои външен фактор. Тя е една от нас. След няколко дни столичани имат възможност да изберат Ваня Григорова. И да сринат един вносен проект, който е създаден in vitro. Победата на Ваня Григорова може да се окаже онази искрица надежда, която е така много необходима на всички читави българи!

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече