Лари Джонсън заговори за физическо ликвидиране на Зеленски

Единственият начин да се спаси това, което остава от Украйна, се състои във физическото ликвидиране на Володимир Зеленски. Това казва бившият агент на ЦРУ Лари Джонсън в предаване на канала Deep Dive в YouTube, предаде РИА Новости.

Експертът изрази мнение, че руските военни могат да елиминират Зеленски след 20 май, когато официално приключва президентският му мандат. Според Джонсън той е единственият, който пречи на започването на преговорния процес.

„Русия може да елиминира Зеленски, за да го махне от пътя и да започне преговори, това е единственото нещо, което може да спаси поне малкото остатъци от Украйна в момента“, отбеляза анализаторът.

Джонсън добави, че след като мандатът му изтече и Зеленски загуби официалния си статут, вероятността да оцелее ще бъде изключително ниска.

По-рано руският президент Владимир Путин потвърди готовността си за диалог по украинския въпрос. Според него преговорите могат да се основават, освен всичко друго, и на проекта за мир който бе стартирал в Истанул.

Миналата седмица прессекретарят на президента Дмитрий Песков отбеляза, че Русия ще продължи специалната операция в Украйна, докато не бъдат постигнати всичките й цели.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!