Ваня Григорова отговори с писмо на Терзиев: Вземи на дебата, който искаш – Бонев, приятели, колеги да ти суфлират

Кандидатът за кмет  на левите Ваня Григорова отговори на Васил Терзиев за предложението му да се явят на дебата в екип с общински съветник, кандидат за кмет или вече избран за такъв с официално писмо.

В него тя казва: „Когато отправяте подобни оферти, добре е да си припомните, че в момента сте кандидат за публична длъжност, а не корпоративен шеф, който смята, че подчинените му са длъжни да изпълняват прищевките му.

Но тъй като разбирам, че имате нужда някой да Ви суфлира, може да вземете със себе си депутати, министри, Борис Бонев, приятели, колеги, когото поискате…“

Ето и цялото писмо:

ДО

Г-Н ВАСИЛ ТЕРЗИЕВ,

КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ

Копие до:

БНТ

БНР

БТА

bTV

НОВА ТВ

ДАРИК РАДИО

ИКОНОМЕДИЯ

Уважаеми господин Терзиев,

Ще Ви очаквам утре, 2-ри ноември, на дебата, организиран от БНТ и bTV от 20,00 часа, както и на дебата по БНР в петък, 3-ти ноември, от 14,00 часа.

Имахте достатъчно време, за да отговорите на тези предложения – за телевизионния дебат, дори направено още преди първия тур, вместо да предлагате нещо, което е трудно осъществимо броени часове преди балотажа.

Когато отправяте подобни оферти, добре е да си припомните, че в момента сте кандидат за публична длъжност, а не корпоративен шеф, който смята, че подчинените му са длъжни да изпълняват прищевките му.

Но тъй като разбирам, че имате нужда някой да Ви суфлира, може да вземете със себе си депутати, министри, Борис Бонев, приятели, колеги, когото поискате…

Аз ще Ви очаквам там.

С уважение: Ваня Григорова,

Кандидат за кмет на София

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече