Не върху БИБЛИЯ, а върху книги с ПОРНО се заклеват училищни шефове в САЩ. И то какво! ВИДЕО

Двама служители в различни училища в САЩ вместо да се закълнат пред Библията преди да встъпят в служба, каквато е традицията в САЩ, го направиха над книги с ЛГБТК тематика, предназначени за деца и младежи, пише Мodernity.

Сайтът Blue Virginia съобщава, че Карл Фриш, вече председател на училищния съвет на окръг Феърфакс, член на Демократическата партия на САЩ, е избрал да се закълне върху купчина книги, сред които „Предимствата да бъдеш стенно цвете“, „Момчето от тревата“, „Не всички момчета са сини“,  „Пламтящ“ и др. (всички на гей тематика за младежи и деца).

Тези конкретни книги съдържат откровено сексуални теми и порнографски изображения, но са достъпни в училищата за деца на възраст от шест години, пише пише Мodernity.

На членовете на училищния съвет е било позволено да донесат каквито книги им харесват, за да се закълнат, и не е имало задължение да използват Библия, а и такава изобщо не е била предоставена.

По време на клетвата Карл Фриш казва: „Жителите на Феърфакс искат безопасни и приобщаващи училища с изключителни и добре заплатени преподаватели, с равен достъп и академични възможности, както и такива за обогатяване, от които всеки ученик се нуждае, за да успее.“

Потребител на социалната мрежа Х припомня, че едно от най-забележителните изказвания на Фриш е било през септември 2021 г., когато той „ПУБЛИЧНО наруга възрастна жена след публиката на заседание на училищно настоятелство, която се молеше с молитвата на Свети Архангел Михаил.“

Това вече се превръща в тенденция, като седмица по-рано друго длъжностно лице в училище направи същото, пише още Мodernity.

„Карън Смит, наскоро назначена за председател на училищното настоятелство на Central Bucks в Пенсилвания, също положи клетвата си върху купчина книги с гей детско порно. Те (председателите на училищни настоятелства) открито демонстрират сексуалните си пристрастия и показват как искат да учат децата на тях.“

Зверски скандал в САЩ. Изтече порнографски клип на ГЕЙ двойка, която прави секс в… СНИМКА

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски!

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!