Пеевски: Петков може да е булка и пудел на Борисов. ПП приключи!

Кирил Петков може да бъде булка само на Борисов, той е като един сладък пудел, който ще драска на вратата в Банкя, бъдете сигурни, днес ви го предричам. До него сигурно ще е неговата приятелка, която днес е по телевизиите. Ще драскат, ще скимтят и ще искат да влязат в неговия кучкарник сигурно за да си играят с неговите овчарки„, каза той.

Това заяви председателят на ПГ на ДПС и партията Делян Пеевски в кулоарите на парламента.

Той добави:

Да бъдем сериозни, тези хора не могат да направят нищо друго, освен да скимтят и да се молят на Борисов. Този проект приключи. Той остана при контрабандните канали… техния ментор Рашков, който се видя, че всички ги е зарибил и ги е вкарал в рибарника – тези малки рибки, пуделчета, кученца и всичко останало. Те приключиха при пачките, а виждам, че и в коментарите си избирателите им в интернет показват, че се срамуват от тях. Те /избирателите им/ са достойни хора и гласуваха за тях с надежда за промяна, която се видя, че е пълна контрабандна подмяна.

Делян Пеевски сподели пред медиите, че Кирил Петков го е молил лично да го сдобри с Бойко Борисов:

Кирил, който обяснява кой на кого е увиснал /на врата/ ме молеше и скимтеше да го заведа при Борисов, който два месеца не говореше с него – моля те сдобри ме с Бойко, моля те, моля те… Аз не ги сдобрих. Йордан Цонев го хвърли като един малък пудел /в кабинета на Борисов/ и затвори след себе си вратата. Борисов гледаше като Тодор Живков на 9 срещу 10 ноември. Стана и го прегърна, защото Бойко има голямо сърце.

Пеевски се зарече пред медиите, че нямало да допусне Кирил Петков и компания да откраднат и разбият държавата:

„Да видим как ще гласуват хората. Може да застана (според гласуването на изборите) между тях /ГЕРБ и ПП-ДБ/, за да не им позволя да откраднат държавата – Кирил Петков и компания – да разбият българското правосъдие и службите няма да им позволя. Аз, Делян Пеевски няма да им позволя да разбият държавата.“

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!