Костадин Костадинов: Унизително и срамно е ДПС да управлява държавата

Делян Пеевски диктува решенията на сглобката

В момента вървят преговорите на представителите на протестиращите енергетици и миньори с парламентарните партии и правителството. Сорос Денков директно нарече представителите на протестиращите – лъжци. В момента от една ръка разстояние наблюдавам национално предателство в най-чист вид, примесено с огромна наглост и невиждано българомразие. Най-унизително за мен като българин е да слушам управляващите от ППДБ-ДПС-ГЕРБ да пелтечат как такива били изискванията на Европейския съюз и трябвало да ги изпълним – да си унищожим минната и енергийната индустрия.

Днес за пореден път стана ясно, че Делян Пеевски управлява държавата. Всички видяхме как той диктува решенията и на представителите на ГЕРБ, и на представителие на ПП- ДБ. Като започнем от ГЕРБ, които не направиха нужното навреме, за да запазим енергетиката ни, през ПП-ДБ, които излъгаха, че няма да закриват въглищните ни централи и стигнем до срещата днес, в която Делян Пеевски явно и присъщо за него, арогантно диктуваше на уж управляващата сглобка какво да решава.

Ще призова българските граждани само едно, ако искат да запазим централите си, да живеем в мирно време, да имаме българско производство, да развиваме жиотновъдство и земеделие, да запазим благата си, да имаме силна армия и да я има България, да започнат реформата от местната власт и на 29-ти октомври да изберат кметовете от „Възраждане“.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!