Гарланд Никсън: Русия ще изтощи напълно Киев, докато падне изцяло

Настъпателните действия на Русия след окончателния разгром на украинската армия ще доведат до ликвидирането на Украйна. Това заяви американският журналист и политически анализатор Гарланд Никсън в своя блог в YouTube, пише Лента

„Смятам, че руснаците играят за запазване на позициите си. Вярвам, че ще започнат офанзива“, заяви Никсън, като отбеляза, че руските власти предвиждат големи проблеми за украинския президент Володимир Зеленски.

Според журналиста руската страна е избрала тактика, която ще изтощи Киев дотолкова, че в крайна сметка ще доведе до падането на цялата държава. В момента, според Никсън, битката прилича на спаринг между двама боксьори. „Веднага щом Зеленски изчерпи ресурсите си, той ще бъде повален в нокдаун“, обобщи той.

Британският министър на външните работи Джеймс Клевърли смята, че украинският конфликт няма да бъде прекратен с прекратяване на военната помощ за Киев. Според него предложенията за спиране на доставките на оръжие за Украйна са глупост.

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече