Ники Хейли изхвърли Daily Mail заради скандални твърдения. Медията: Много сте раздразнителна и дребнава!

от Лазар Лазаров

Екипът на предизборната кампания на Ники Хейли забрани на Daily Mail да участва във всички бъдещи нейни събития след публикуването на твърденията, че тя е изневерявала на съпруга си, преди да стане губернатор на Южна Каролина, предава Off The Press.

Репортерът и фотографът на вестника са били изведени от среща в Ню Хемпшир и са били уведомени, че екипът на кампанията е взел решение да им забрани да отразяват бъдещи събития.

Daily Mail не е акредитиран за повече събития. Учтиво ви моля да си тръгнете“, казва Чани Дентън, говорител на Хейли. В отговор Дейвид Маркъс от Mail нарече Хейли „дребнава, тънкокожа, раздразнителна и с детинско поведение“.

Хейли: Всички кандидати за президент на САЩ да минат тест за умствена адекватност

Дентън обясни, че забраната е в отговор на редакционна статия на Mail, която разкрива твърдения за изневяра, направени от лобиста Уил Фолкс и консултанта по комуникациите Лари Марчант. През 2010 г., когато тези обвинения се появяват за първи път, Хейли отрича да е изневерявала.

Твърди се, че тя е имала връзки с държавен лобист и собственик на консултантска фирма. През 2013 г. Хейли беше избрана да ръководи Републиканската асоциация на губернаторите, която в изявление заяви: „Републиканската асоциация на губернаторите обикновено не коментира личния живот на губернатори или кандидати.“

Твърденията за изневяра на Хейли пробиха дупка в това, което “ Daily Mail “ нарече нейна ключова „опорна точка“, тъй като тя често посочва военната служба на съпруга си като причина да е в политиката.

След обвиненията на Mail в изневяра, републиканката отрече твърденията за извънбрачна връзка. „Бях 100% вярна на съпруга си през нашите 27 години брак“, заявява Хейли, като добавя, че публикацията „има нулеви доказателства“ в подкрепа на обвинения, отправени от „безброй неназовани източници“.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!