За малко НСО са щели да ЗАСТРЕЛЯТ Александър Дунчев в Министерския съвет на среща с Кирил Петков и Лена Бориславова

„Развалихме си отношенията с Кирил Петков след скандалния случай в Министерския съвет с Александър Дунчев, с който правим разследвания за незаконна сеч на гори.“ Това каза председателят на сдружение „Да запазим Корал“ Атанас Русев по bTV.

КритичноБГ припомня, че Александър Дунчев е бивш народен представител от Продължаваме промяната. 

Атанас Русев

„За малко са щели да го застрелят от НСО в Министерския съвет, където е присъствал на среща между него, Лена Бориславова и Кирил Петков.“

След този случай се обадих лично на баща му (на Кирил Петков) Петко Петков, че от тук нататък за мен…. , каза Русев без да довърши.

Журналистът от сайта „Биволъ“ Асен Йорданов добави, че

Дунчев е станал обект на насилие, като е отишъл да постави въпроса за поети ангажименти за действия, които да спасят българските гори от незаконна сеч. И явно това е агресирало някои лица в кабинета на министър-председателя.

Критично БГ припомня, че на 19.02.2023 г. Дунчев заявипред bTV, че губи доверието си пред Кирил Петков

Аз и моят екип от София-област не сме се отказали от изборите. Хубаво е хората да знаят, че не сме се отказали, а протестираме срещу един опит София-област да бъде дадена на „Демократична България“ с едно безпринципно решение без да се отчита спецификата и усилията ни да я отвоюваме от мафията“.

Александър Дунчев посочи тогава още, че Искрен Митев е водил разговор с Христо Иванов и го е питал държат ли това първо място в София-област. Той е отговорил, че не държат. „Това говори за задкулисие в „Продължаваме промяната“. На Кирил казах, че губя доверие“, категоричен е Александър Дунчев.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!