Появи се пълното видео от последното пътуване на Пригожин в Африка

В интернет се появи пълната версия на видеото от последното пътуване на руския бизнесмен Евгений Пригожин до Африка. Кадрите бяха споделени от канала в Telegram „Шапка на Пригожин“. Ето и препратка към ВИДЕОТО.

На видеото ясно се вижда ключовият командир на Частната военна компания „Вагнер“ Дмитрий Уткин с повиквателен знак Девети. Той е бил заедно с Пригожин в бизнес самолета, който се разби в Тверска област. Във видеото присъства и настоящият командир на „Вагнер“ Антон Елизаров с позивна „Лотос“.

Заснети са и моменти от разговорите между Пригожин и боеца на ЧВК Борис „Зомби“.

Първата част на видеото, в която Пригожин разказва за ситуацията в Африка и работата там на ЧВК „Вагнер“, се появи в мрежата по-рано. „ЧВК прави Русия още по-велика на всички континенти, а Африка – по-свободна“, казва Пригожин във видеото. След това на кадрите се вижда как Пригожин, Уткин и бойци на ЧВК летят със самолет.

На борда на самолета Пригожин се храни и мие лицето си от бутилка с вода. По-късно се виждат кадри от срещата на Пригожин и Уткин с командирите на ЧВК, чиито лица са замъглени. Те разговарят за плановете, в кадър попаднала карта на военните действия. След това се показва обръщението на Пригожин за ликвидирането му, записано около средата на август, в която част бизнесменът твърди, че е добре.

Пригожин показа и хеликоптера си, който е купил преди около 10 години, за да пътува на срещи в Москва. Сега хеликоптерът е модифициран и на него е поставена картечница, за да може, както казва Пригожин, „да преследва бандитите“. Освен това видеото включва кадри, на които се вижда как Пригожин общува с местни жители, включително бизнесмен, който им раздава черни пакети – най-вероятно хуманитарни доставки.

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!