Волгин за тежкия наивинитет на протестиращите земеделци

Известният журналист и радиоводещ в БНР Петър Волгин коментира в профила си във Фейсбук наивността на протестиращите спрямо правителството и дадените от властта обещания. Да вярваш на лицата от ПП/ДБ е проява на много, ама наистина много тежък наивитет, пише той.

Ето и целия пост на Волгин

Ако бях на мястото на протестиращите земеделци, и на една думица на правителствените говорители нямаше да повярвам. Да вярваш на лицата от ПП/ДБ е проява на много, ама наистина много тежък наивитет.

Хората, които се кълняха, че ще изрежат от политическото тяло на България „тумора ГЕРБ“, сега управляват благодарение на…ГЕРБ. Хората, които 10 години представяха Делян Пеевски като съсредоточие на всички възможни злини, днес разчитат именно на…Делян Пеевски, за да управляват безпроблемно.

Хората, които винаги са обвинявали ДС за всички проблеми на България, днес издигат за кандидат-кмет на София човек, който дължи целия си кариерен успех на…ДС. И сега вие, които доскоро протестирахте, искате да ни убедите, че сте повярвали на хората, които едно свое обещание не са изпълнили, които всичките си принципи са погазили!? Не я разбирам тази вяра…“

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече