Слави Трифонов: Или министърът на отбраната е абсолютно луд, или нас ни мисли за луди

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов написа публикация в страницата си във Фейсбук, в който коментира гордостта, с която министърът на отбраната обяви изпращането на 50 човека на границата ни с Турция, за да ни пазят от мигрантите.

Ето и цялата публикация на Трифонов:

„Ако до вчера сте били притеснени, заради мигрантския натиск и заради ситуацията в Газа вече трябва да сте напълно спокойни и да се чувствате защитени. Министърът на отбраната Тагарев каза, че изпраща 50 човека на границата с Турция, за да ни пазят от тълпите мигранти. Той заяви това с тон на човек, който гарантирано носи спокойствие. Тоест, спокойно българи, пращам 50 човека на границата и всичко ще бъде наред.

Не знам дали сте се интересували колко е дълга границата ни с Турция. Дълга е 259 км. Значи, ако вярваме на математиката, както искат управляващите, 50 човека на 259 км означава, че един човек ще пази 5 км и 180 метра.

Уважаеми съграждани, мигрантите, които искат да минат през България и да влязат в Европейския съюз са хиляди. Много хиляди. Нали всеки ден виждате по някой катастрофирал бус натъпкан с бедни хорица. Това е само капка в морето.

Мигрантите тази година са с 30% повече от миналата. И тях няма да ги спрат 50 човека. Това е смешно, жалко и унизително. Тях може да ги спре само добре оборудвана армия и технологично защитена граница. Или министърът на отбраната е абсолютно луд, или нас ни мисли за луди.

Министърът на отбраната с гордост заяви, че изпраща 50 човека на границата. Националните телевизии с гордост съобщиха, че министърът на отбраната с гордост е заявил, че изпраща 50 човека на границата, а аз изпитвам тъпото чувство, че тия хора не са в ред. И управляващите, и медиите, които ги обслужват. За радост и за гордост има българи като 23-годишният Светослав Митев, за когото вчера ви казах. Момчето, което спечели световното първенство по правене на пица. Откачена работа.“

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече