Калина Андролова анализира, какво прикриват с нарязването на Паметника

Известната журналистка и политически анализатор Калина Андролова коментира в социалната мрежа „Фейсбук“ демонтирането на Паметника на Съветската армия и какво може да се крие зад това действие сега точно преди празниците.

Ето и целия коментар на Калина Андролова:

Демонтирането на паметника точно преди празниците цели да отклони вниманието от бюджета и конституционните промени, както и от факта, че държавата се търкаля надолу без реална национална власт.

Кукли има, власт, която да разбира и защитава националния интерес, няма. ПП така и не се усещат, че са едни ливади, с които ГЕРБ и ДПС играят. Асимилират ги като се договарят с тях, прибавят ги към списъка със зависимите и контролираните, вкарват ги в схеми, с които после ще ги мачкат, като цяло им изтриват протестната линия и ги девалвират. Асен явно не вдява, че го ухажват не защото го харесват. А за да го приключат.

Междувременно ПП се самоизлагат по всички пътеки, включително най-елементарните, които не изискват никакво усилие, като обикновена коледна украса – от медузите до езотеричните порти пред катедралата. Нашите псевдоРЕФОРМАТОРИ виждаме, че съвсем не са изпълнени с обществен и естетически бунт. А са просто едни тежки измамници, при това с много лош вкус в областта на изкуството и с много голяма алчност в областта на схемите с държавни пари, с особена почит към заводите за батерии.

Тяхното противопоставяне на статуквото беше наивно, гротескно, обезсърчи за пореден път опита за бунт на българския народ. И сега народът ще си плати за натрапената му грешка и доверието в аванс, дадено щедро на ПП. Най-лошото, което ПП направиха, е, че отмениха правилата изобщо. Вече няма правила. Има АНАРХИЯ, прикрита зад смешен декор за управленска власт.

Сега ще говорим за паметника, не за Конституцията! Бюджетът ще го замажем. Някой замисля ли се, КОЕ налага промените в Конституцията да се правят на коляно, прибързано, без обществен консенсус, точно преди новогодишните празници?! Кое е това, толкова важно, което искат да скрият от обществото, че е необходимо да се бърза, докато хората празнуват и пътуват?!“

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски!

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!