Георг Тупарев: Нютоновият свят на просвещението не е способен да обясни какво става в страната ни

VOX POPULI

„Тези, които лично ме познават вероятно знаят, че не съм вярващ. Но винаги съм на страната на тези, които искат да изповядват вярата си.

Закриването на руския храм в София от истеричния български неолиберализъм под командата на едно презокеанско посолство не само затвърждава убеждението ми, че БГ е неофициална колония на САЩ, но нарушава поне 2 точки от устава на ООН.

Срамувам се от настоящето правителство. До там стигам да си мисля, че дори мафиотсковто ГЕРБ беше по-малко зло

Политическото дъно което БГ копае вече има космологични размери, които могат да се обясняват само с черни дупки и черна материя. Нютоновият свят на просвещението не е способен да обясни какво става в страната ни (и в колективния запад като цяло)

 

Георг Тупарев е български емигрант в Германия през 80-те години. Завършил е биология, физика и математика, учил е при Карл Попър. Работил е в областта на софтуера за “Епъл” и за големи банки в Европа и САЩ. В момента развива частен софтуерен бизнес.

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече