Ген. Димитър Шивиков за Критично: Заради евроатлантическите бесове сме в предверието на Армагедон!

VOX POPULI

На фона на войната в Украйна и започналата такава между Хамас и Израел от КритичноБГ се обърнахме към бригаден генерал Димитър Шивиков за коментар на случващото се.

КритичноБГ го публикува едно към едно:

„Quo vadis, Domene?“ ще перефразирам този въпрос на „Накъде ни водиш, Господи?“

Хора, осъзнавате ли какви катаклизми ни очакват след случващото се в Украйна, Африка и сега в Израел?

Бесове са обладали евроатлантическия неолиберален свят с форми и прояви на фашистка диктатура. Вече сме в предверието на Армагедон – Третата световна война, защото в стремежа си да запазят статуквото на еднополюсния хегемоностичен ред, оглавяван от САЩ и раболепно подкрепяни от страните на ЕС и Израел, тези мизантропи са готови да запалят Арабския свят с безмилостно и брутално избиване на цивилните жители от ивицата Газа чрез масирани въздушни и ракетни удари.

Газа след обстрела на израелската армия на 10 октомври 2023 г.

Вълни от жестоки отмъщения и реки от кръв ще залеят градовете на „свободния“ свят, защото арабите няма да забравят и няма да простят.

Корените на поредната кървава „баня“ не са от вчера или онзи ден, те имат своята сто годишна история. Семената на злото са посяти от Великобритания и грижовно отглеждани от САЩ и съюзниците, подкрепяйки политиката на геноцид на Израел спрямо арабите.

Очаква се всеки момент 300 000 армия с тежка бронирана техника да навлезе в тясното парче земя, наречено Ивицата Газа, най – гъсто населения район на планетата и да подложи на изтребление 2 300 000 палестински араби, превръщайки ги в мъченици, с което ще взриви целия арабски свят.

Конфликтът в Украйна е като тактическо учение с бойни стрелби пред очертаващият се титаничен сблъсък между две световни религии, в който участва една трета от човечеството. Случващото се в Израел в последните дни не е просто регионален спорадичен терористичен акт, това е последна отчаяна форма на борба на палестинците за общочовешкото право на нормален живот в собствена държава.

От десетилетия на палестинците им е отнето това право, те са третирани като подчовеци от властите в Израел.

Милиони палестинци се раждат, живеят и умират в бежански лагери при крайно тежки условия и това ги принуждава да прилагат всякакви форми на борба. Трагедията е в това, че самите евреи сякаш са забравили геноцида, който преживяха преди повече от 70 години, а днес прилагат същите методи към палестинците. Насилието води след себе си още по – голямо насилие.

Днес е жизнено важно и от решаващо значение за спасяването на човешката цивилизация да се накарат двете страни да седнат на масата за преговори и чрез взаимни отстъпки да приложат на практика постигнатите договорености т.е. палестинците да имат пълноправна собствена държава.

В противен случай ще настане Армагедон!

Димитър Шивиков е български военен деец, висш офицер от състава на Българската армия със звание бригаден генерал, служил като национален командир на българския контингент в Афганистан. От декември 2004 година до май 2005 година Димитър Шивиков е командир на Четвърти пехотен батальон в Ирак

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече