КритичноБГ към своите читатели

Редакционен коментар

Уважаеми приятели на КритичноБГ,

Благодаря ви за доверието, че четете редовно сайта, което го прави един от динамично развиващите се. Вече близо 10 месеца след създаването си, КритичноБГ продължава да отразява другата гледна точка – премълчаната, неудобната, пренебрегваната. Това беше и обещанието ми към вас в началото.

Дълго време отлагах въвеждането на възможност за дарения. Вярвах, че само със собствени усилия пътят напред ще е възможен. До днес Критично не се издържа от партии, фондации, организации с нестопанска цел, посолства, представителства или реклами от бизнеса, а от тези на Google. За бизнеса предполагам, че не желае да рекламира от притеснение, че ако го направи в един критичен сайт към властта, какъвто е КритичноБГ, ще се абонира за проблеми от същата тази власт.

Ако искаш да си обективен, трябва да си независим!

От края на миналата седмица, КритичноБГ въведе възможност за дарения през Pay Pal. Той е създаден за вас и вие ще решите неговото бъдеще.

Бутонът за потенциалната ваша помощ е в горната лента на менюто на сайта.

Предварително изказвам благодарност на всички онези, които ще го подкрепят и на всички, които искат да го направят, но нямат тази възможност. 

Благодаря ви отново, че сме заедно!

Валентин Кардамски

 

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!