Забраняват с договор на родители в САЩ да споделят, че разпитват децата им от кой пол са в училище. И още… ДОКУМЕНТ

от Лазар Лазаров

Oбрaтът в превземането на американската образователна система от „уок“ движението („културата на пробуждането“ бел.ред.) ще изисква съвместните насрещни усилия от страна на загрижени родители, които не искат децата им да се заразят с вируса на „уок“ съзнанието, пише ZeroHedge.

Последният пример за родители, които се вбесяват от „многообразието“, равнопоставеността и приобщаването и внедряването им в образователната програма, идва от елитно частно училище в окръг Балтимор, Мериленд.

По-рано  проектът „Веритас“ (Project Veritas) съобщи в социалната мрежа X, че частното училище “ Свети Павел“ (St. Paul’s), в което се заплащат 38 000 долара или повече годишно /за обучение на дете/, е издало въпросник на момчетата от 5-ти клас, с който ги питат дали са „цисджендър“, „трансджендър“, “ неконформиращ пола“ или „аджендър“.

В същия въпросник момчетата са попитани за тяхната „сексуалност“…

Защо училището трябва да знае за пола и сексуалността на младите момчета? Това изглежда доста необичайно, пише ZeroHedge.

Междувременно директорът на училището заплаши с изключване двама ученици, чийто родител се оплака от „уокизма“ в социалните мрежи.

Предварително сключен договор между училището и родителите им налага „забрана да говорят“.

Родител от училището  предостави вътрешна бележка от Патрик Уолш, декан на гимназията, който заявява на учителите: „Няма да се извиняваме“ за това, че сме „уок“.

Може би е време за домашно обучение. Или може би, ако достатъчно родители се обединят, да създадат частно училище, което не е „уок“ , завършва материалът.

The Telegraph разкри как английско училище приема транссексуално дете на 4 години

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!