Убиха и Дадо Коледа от COVID във филмче, за да стимулират децата да се ваксинират. ВИДЕО

Левичарска „активистка“ група е създала празничен видеоклип, в който Дядо Коледа хваща COVID и умира в точно навечерието на Коледа, алармира сайта Modernity

„Произведението“, под формата на анимирано филмче, е продуцирано от проекта „Джон Сноу“ (The John Snow Project), определен като „Надеждна, честна информация за COVID-19 от експерти в областта на общественото здраве, клиничните и научните изследвания“. Клипчето за деца е направено, като разлистваща се книжка.

Глас зад кадър, който силно напомня на диктор за приказки за най-малките казва: „Беше нощта преди Коледа и Дядо Коледа си пое дълбоко дъх„, а на следващата страница е изобразен голям ковчег, заобиколен от тъжни елфи, съсипани деца, елени и пр.

Беше нощта преди Коледа. Дядо Коледа си пое дълбоко дъх. Само ако знаеше, че това ще доведе до смъртта му. Дядо Коледа винаги се вслушваше, когато прочутите лекари говореха. Жалко, че не бяха казали, че вирусът се разпространява като дим (По въздух. Думата „дим“ е използвана, за да се спази римуваната част от речта)“.

След това видеото настоява за респиратори (маски), чист въздух в помещенията, ваксини и редовни тестове. И дава указания „Не позволявайте на COVID да съсипе Коледа“.

Коментарите са изключени под видеоклипа в YouTube, а в X са ограничени само до акаунти, посочени от организацията.

Modernity заключва в публикацията си, че с това се цели узурпирането, атакуването, унищожаването или дори убиването на Коледа. „Те съсипаха на практика всичко останало, така че защо да не посегнат и на малкото радост, която е останала в света.“

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски!

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!