Американец се вряза с колата си в джип от кортежа на Байдън. ВИДЕО

В неделя вечерта в гр. Уилмингтън, щата Делауеър, автомобил се вряза в паркиран джип, който е бил част от кортежа на президента на САЩ Джо Байдън близо до предизборния му щаб, съобщи Fox news.

Седанът се блъснал в автомобил на Сикрет сървис на САЩ, използван за блокиране на кръстовища, докато видимо неразбиращият какво се случва в момента президент Байдън излиза от офиса на кампанията към чакащия го брониран джип„, допълва медията с подробности.

Чу се силен взрив, при който президентът застана до колата с изненадано изражение на лицето“, съобщават още журналисти. Служителите на Сикрет сървис на САЩ бързо обградиха колата на извършителя и насочиха пистолет към шофьора, който веднага вдигна ръце в знак, че се предава. „

По време на инцидента президентът Байдън и първата дама Джил Байдън току-що са били приключили вечеря с членове на предизборния му екип, според съобщение на Белия дом.

„Байдън бе качен в чакащия го автомобил, където вече седеше съпругата му, и бързо бяха откарани в дома им. Нито президентът, нито първата дама са пострадали.“

От Fox News Digital се обърнали към Сикрет сървис и кампанията на Байдън за коментар. Медията не съобщава, дали е получила вече отговор.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски!

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!