Виктория Никифорова: Поредният педофилски скандал взриви Америка

РИА Новости

Поредният педофилски скандал взриви Америка

Нашето поколение познава този рапър като Пъф Деди, сега той се изявява по-често като Пи Диди, но истинското му име е Шон Комбс. Току-що той беше затворен в нюйоркски център за предварително задържане, обвинен в сериозни престъпления като изнасилване, включително групово, побой, заплахи, рекет, изнудване, трафик на хора и сексуална експлоатация.

Пъф Диди

Пъф Диди

Досега срещу Комбс са заведени съдебни дела от около 120 души, както от жени, така и от мъже. Най-младата жертва е била на девет години по време на „общуването“ му с рапъра. Най-известната жертва на серийния педофил е известна на целия свят – това е певецът Джъстин Бийбър. От 15-годишна възраст той прекарвал много време в къщата на Комбс, като рапърът на камера му обещал да „правят заедно луди неща, за които не можеш да говориш“, а след това да му подари спортна кола за това.

Друга известна личност, принудена да съжителства с Комбс, е известният R&B певец Ъшър. Още на 14-годишна възраст той прекарал една година, живеейки в къщата на продуцента, където се е случвало кой знае какво.

Официално събитията в къщата му се наричали „бели партита“ – предполагало се е, че ще носиш бели дрехи, когато отиваш. Всъщност това били „голи партита“ – още с влизането си посетителите се събличали.

Комбс дрогирал подчинените си певци и изпълнители и ги пускал да обикалят насам-натам, като ги принуждавал да задоволяват сексуално гостите му. Тези, които не искали, той пребивал и заплашвал, че ще ги изхвърли „от професията“ или просто ще ги убие.

Всичко, което се случвало, било заснемано на видео и след това се превръщало в материал за изнудване.

Смъртните заплахи звучали сериозно, защото около Комбс имало много странни смъртни случаи. Той е заподозрян, че е убил или поръчал смъртта на много конкуренти – сред най-известните са Биги Смолс, Тупак Шакур и дори Майкъл Джексън.

Джъстин Бийбър в компанията на Пъф Диди

Джъстин Бийбър в компанията на Пъф Деди

 Това е огромен политически скандал. Пи Диди не е просто обикновен сводник. О, не, той е милиардер, суперзвезда, стълб на шоубизнеса и символ на стил. Беше възхваляван от политици демократи и възпяван от либерални журналисти. На неговите „голи партита“, на които са били насилвани деца, са присъствали холивудски суперзвезди, а днес адвокатите им се мъчат да намерят свидетелите по делото Комбс и да им платят пари за мълчат.

Цялата история много прилича на скандалния случай с Епщайн, в чиято къща целият партиен бохемски кръг на Демократическата партия се е хранил, забавлявал и изнасилвал малолетни. Днес охранителят на Комбс твърди, че Пи Диди разполага с видеокомпромати за много видни американски политици.

Адвокатката на Комбс (между другото, именно тя защитаваше Гилейн Максуел, която получи присъда за блудство с малолетни в компанията на Епщайн) вече е поискала в килията на клиента ѝ да бъде монтирано устройство за видеозапис. В противен случай ще стане като с Епщайн: притежателят на мръсотия за най-влиятелните семейства във Великобритания и САЩ успя да се самоубие направо в затворническата си килия. Американците казват, че са го „самоубили“.

Суперзвездите, които са прикривали педофила и са участвали в неговите оргии, също не са просто артисти. Те са влиятелни личности, които са готови да говорят открито за всичко.

Лео ди Каприо и Опра Уинфри, всичките Кардашиян и Наоми Кембъл, Аштън Къчър и Сара Джесика Паркър – списъкът е безкраен. Вече е ясно защо толкова дисциплинирано говорят едно и също, че как да се противопоставят на партийната линия, когато са полепнали с мръсотия?

Интересно е, че когато американската общественост плахо пита, защо американските „елити“ изнасилват деца по такъв масов и организиран начин и, че това прилича на ритуал, Вашингтон просто им се хили: Ех, какви сте теоретици на конспирацията! Колко сте глупави!

В резултат на това срамните и ужасни престъпления не просто се размиват с години, даже с десетилетия – те са стопирани. Всички знаят всичко и никой нищо не казва. Джефри Епщайн е извършвал всичко с десетилетия, Пи Диди го е правил с десетилетия и всички сега се правят (на ударени): „Наистина ли? Не е възможно!“

Ритуалното изнасилване на непълнолетни, заговорът за мълчание около тези отвратителни престъпления, явната безнаказаност на суперзвездите и свръхбогатите – това наистина изглежда като някакъв перверзен ритуал за посвещаване в елита. Подобни процеси са организирани и в Обединеното кралство: случаят със серийния педофил Джими Савил – суперзвезда на британската телевизия и член на най-висшите кръгове на британското общество – също изглежда само като върха на айсберга.

Отделно от това, много неприятно е, когато хора, които са покрити с кал, да поучават цели държави. Аштън Къчър – интимният приятел на Пи Диди, ветеранът от всички „голи партита“ – изведнъж излиза с осъждане на Москва и подкрепа за санкциите срещу Русия. Опра Уинфри – най-добрата приятелка на Пи Диди, която никога не е напускала оргиите му, хвали Зеленски и обвинява Русия, че „отвлича“ деца от Украйна.

Човек не може да не се запита: защо тези извратеняци имат такъв интерес към децата от Украйна? Какво са смятали да правят с тях?

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!