Анастасия Гешева: Украйна не може да воюва повече от месец два. И край!

Телеграм

Анастасия Гешева: На всички нива Русия обяви, че всяко стреляне по нейна територия с ракети, произведени и доставени извън Украйна, е пряка война на съответната държава срещу Русия. Това означава, че ако Англия иска Украйна да стреля с нейните ракети по Кримския мост, това автоматично ще означава обявяване на война на Русия и Русия ще го разглежда като състояние на война между Англия и Русия.

Така казано, изглежда ясно, но в сектора на международното право това положение поставя изключително сериозни въпроси и може да отвори врати не само за световна война, но за неконтролируеми прецеденти, които Западът няма да може да овладее.

Например някоя държава може да реши без причина или предупреждение да стреля по друга държава, просто защото така е решила. Фактически това ни означавало, че всяка една от Западните държави във всеки миг може да бъде атакувана по всякакъв начин и причина. Защото ще е нарушено основно положение в международното право.

Например Хелзинското споразумение от 1975 година, което гарантира неприкосновеност на границите на държавите в света. Има и други международни норми, които биха били разрушени в момента, в който английска или американска ракета полети към Русия. Това го знаят и разбират лидерите в целия свят!

В момента, в който го направят, Западът автоматично се превръща в агресор и цялата им пропаганда от последните 3 години как Русия е агресорът ще отиде на кино. Това ще предизвика световно международно напрежение, което ще ескалира и без това ниската търпимост, които имат държавите към Запада.

Да, вярно е, че само Русия има оръжия, с които може да порази директно столиците на западните държави. Не им се вярва, знам, познавам хора, които се смеят на този факт, наричат руснаците идиоти и глупаци, лъжели, че имат модерни оръжия.

Мисля, че ако ги използват, няма да има кой да го види, за да го оцени, да разкаже на внуците си, че Русия има такива оръжия. Но и Китай, и Северна Корея, и Иран и Йемен, а и на много места в Африка и Латинска Америка, имат възможност да ударят по западни проксита и военни бази и то така, че да ги заболи.

Във всички случаи такъв сценарий е кошмарен за Запада! Без никакво изключение. Възможно е да бъде извършен някакъв вид удар, за да се уверят, ако толкова силно искат. Русия може да и ще отговори на всяко действие.

Олена Зеленска

Олена Зеленска

Във връзка с това да кажа, че положението на Украйна е отчайващо. В резултат на ударите на Русия като отговор за нападението в Курск 70% от територията на Украйна има недостиг на електроенергия. Правят се на луди, че всичко е наред, дори одиозната жена на Зеленски се включи как четяла поезия на свещи, било много романтично.

Заради мъжът и загинаха половин милион украинци, нищо романтично не ги чака в поне 9 поколения напред тези двамата!

Украйна е в следното положение, което не се признава официално – тя не може да воюва повече от месец два. И край. И после? Защото то не е само армия, която също свършва. Трябва тил, трябват ресурси. И всичките си пари

Западът да даде и да напечата, това няма да промени факта, че Украйна е на ръба на оставането в живота. Стотици хиляди молби за отказ от украинско гражданство са подадени и никой не ги разглежда в Киев.

Ако това продължи още само до края на годината, можем да говорим за геноцид и хуманитарна катастрофа на Украйна.

За какво респектиране на Русия говорят? Ако Западът атакува Русия с ракети, първото, което ще се случи е унищожение на Украйна, после ще видим какво друго могат руснаците да направят за този обезумял Запад.

***
Информационната война е в разгара си. По отношение на Украйна, по отношение на изборите в САЩ. Никога досега светът не се е интересувал от дебатите на кандидатите за президент на САЩ по начин, по който се интересуват днес.

Причината е в страха на света от САЩ, в желанието да отблъснат тяхното влияние от себе си. Американската политика е деградирала до историческо дъно.

А медиите винаги са били фактор в геополитическите процеси на Земята. Днес особено силен фактор, затова нито една медия не е в ръцете на несвои хора. Публикувах резултати според медиите от дебата на Хилъри Клинтън с Тръмп преди 8 години, когато никой не говореше за Тръмп.

Вижда се, че и тогава той бил размазан, както видяха много хора сега и писаха много медии сега. Размазан на дебат, но размаза Клинтън на изборите в 2016 година.

Дълбоката Държава беше шокирана от победата на Тръмп, когото, нека не се лъжем, винаги са смятали в САЩ за идиот. Ако се проведат истински избори сега, без намеса в резултатите, Доналд Тръмп ще размаже и следващата жена, която изправят пред него.

Забелязва ли се, че злобата срещу Тръмп е толкова силна, че и двата пъти го унижават като му поставят жени, да се бори с жени. Сякаш казват, той е толкова тъп, такъв завършен кретен, че не заслужава силен и умен мъж насреща си, ще го бият и жените.

Това е много съществен детайл от изключително грубата нечовешка страна на американската политика. Кажете сега, как се чувства политик от друга държава, особено голяма и важна друга държава, не непременно Русия, който трябва да общува с това, което представлява в днешно време американската политика? А как ли се чувства политик от малка и невзрачна държава пред лицето на САЩ? Аз не видях никакво размазване на Тръмп срещу Харис. Той, който догодина ще навърши все пак 80 години, определено светът загуби 4 безценни години от възможността Доналд Тръмп да разчисти блатото, каза всичко, което трябваше да каже и го каза по най-добрия начин, по който можеше да се каже.

С глобалистите дебати са невъзможни! Това са най-великите манипулатори, които светът е виждал. Тези хора нямат никакъв устой, те говорят едно, правят друго, мислят трето, винаги, винаги, винаги само както на тях им е угодно. Те са тотално егоцентрирани, без капка съчувствие, съпричастност, без капка морал.

Как се говори и преговаря с такива хора? Не ми се ще да кажа, че ако Тръмп не успее, никой няма да успее. Но мога да кажа, че САЩ вървят към гражданска война и разпадане във всички случаи.

Ако Камала Харис спечели, това ще е резултат от масивно манипулиране на изборите. Да не забравяме факта, че само преди 2 месеца имаше опит за убийството на Доналд Тръмп, по чудо без резултат!!! Неуспехът на опита доведе до форсмажорното издигане на Камала за кандидат.

Да не забравяме, че Тръмп неофициално провежда своя политика, която именно доведе до опита за убийство.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА И ОТ ДИАНА ХУСЕИН:

Диана Хусеин: Рано е Харис да ликува. Преди и Хилари надделя над Тръмп в дебатите, но спечели той изборите. „Суифтите“ също са от значение

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!