Жените на Шолц и Макрон се спукаха да се хилят на Мемориала на жертвите от Холокоста

Първите дами на Германия и Франция се разсмяха, докато посещаваха Мемориала на Холокоста в Берлин, съобщава телеграм каналът на Bild.

Френския президент и германския канцлер бяха засрамени по време на посещение за церемония на мемориала на Холокоста в Берлин. Изданието публикува снимка на смеещите се Брижит Макрон и Елке Бюденбендер, които придружаваха половинките си по време на събитието.

Изданието публикува снимка на смеещите се Брижит Макрон и Елке Бюденбендер, които придружават съпрузите си по време на церемонията. Двете едва се удържат да не прихнат в гръмогласен смях е видно от фотографията. 

Докато минаваха покрай каменните плочи в памет на убитите евреи, съпругите на държавните глави Брижит Макрон и Елке Бюденбендер не спрели да се смеят. Не е известно какво ги е накарало да се развеселят, допълва в новината си Bild.

Daily Mail отбелязва, че съпругите на президентите на Франция и Германия са се държали за ръце и са се шегували по време на церемонията около мемориалите на избитите евреи. Медията се интересува също от причината за бодряшкото настроение на европейските първи дами.

Френският президент и германският канцлер положиха венци в памет на 6-те милиона евреи, избити от нацистка Германия по време на Втората световна война.

Еманюел Макрон и съпругата му пристигнаха в Берлин предишния ден. Посещението на мемориала се състоя на втория ден от първото официално посещение на френския президент в Германия от 24 години насам.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!