Зеленски се пусна в Телеграм от меко казано… странно помещение на влак. ВИДЕО

Украинският президент Володимир Зеленски, както е известно, е много активен в своя канал в Телеграм.

Освен, че публикува всичките си срещи с украинци и външни гости, части от заседанията на военния си щаб, които прави впечатление, че са снимани с изключително високо художествено майсторство от специалисти, често се пуска и сам на видео, за да информира сънародниците си, какво е свършил.

Снощното включване на Володимир Зеленски обаче буди сериозно недоумение, но този път не в онова, което казва, а от мястото на което се намира.

От звуците и тресенето на самия украински държавен глава, зрителите разбират, че се намира във влак. Помещението, видно, е малко и тясно.

КритичноБГ публикува кратък откъс от включването на държавния глава на Украйна.

Има само два логични варианта за отговор, ако се запитаме, къде все пакк се намира Володимир Зеленски по време на своето видеоселфи – или се е снимал в коридора на влака, или в… отходното помещение.

По вида на заобикалящия го интериор, зрителят не без основание и много вероятно е да се спре на второто предположение. 

Следващият логичен въпрос е, защо държавният глава на Украйна се е спрял именно на въпросното помещение, за да се включи в Телеграм? Отговорите могат да са много и нито един да не съдържа нужната логика. 

Във въпросното видео Зеленски прави кратък доклад за дейността си през последните дни: Четири посещения – Швеция, Нидерландия, Дания и Гърция. Среща на върха Украйна – Балкани. Преговори в кулоарите на срещата на върха с България, Сърбия, Хърватия, Черна гора, Северна Македония, Молдова и председателя на Европейската комисия.

„Връщаме се у дома с нова политическа подкрепа и нови споразумения. Всички ясно потвърждават териториалната цялост на Украйна. Ще има самолети за Украйна“, обещава убедително Зеленски от странното място и допълва: „Ще разполагаме с допълнителни бронирани превозни средства. Ще засилим въздушната отбрана.“

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!