Зеленски с версия, защо мълчал Путин 24 часа след касапницата

Зеленски

(Руският президент Владимир) Путин иска да хвърли вината върху Украйна. Това заяви вчера украинският президент Володимир Зеленски във връзка с терористичната атака край Москва, при която бяха убити 133 човека, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

„Това, което се случи вчера /онзи ден, бел. ред/ в Москва, е ясно – Путин и останалите негодници се опитват просто да хвърлят вината върху някого другиго“, каза Зеленски в традиционното си всекидневно обръщение, след като руски представители намекнаха, че е възможно Украйна да е замесена във вчерашната атака.

Путин може да използва терористите, които изпрати на смърт в Украйна, за да спре тероризма в Русия“, каза още Зеленски, имайки предвид сражаващите се в Украйна руски войници.

„Това, че Путин мълча 24 часа и после се опита да хвърли върху Украйна вината за вчерашното нападение, беше „абсолютно предсказуемо„, каза още украинският президент.

Уважаеми читатели на КритичноБГ, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!