Кандидат за президент на САЩ: Зеленски ни измами, заради парите ни

Съединените щати бяха измамени от президента на Украйна Володимир Зеленски, готов да пожертва доверието на украинците в името на американските пари.

Това пише кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия Вивек Рамасвами в социалната мрежа X (бивш Twitter), пише Lenta.ru

„Нашата нация е измамена от лидера в Украйна, готов да пожертва доверието на собствения си народ с очакването да си осигури още повече пари от американските данъкоплатци“, изрази мнението си политикът.

Вивек Рамасвами също така разкритикува Зеленски за готовността му да проведе избори в страната, при условие че тя се финансира от Щатите.

Това не е първият случай, в който Рамасвами, който е от Републиканската партия, в който критикува Украйна и Зеленски.

На 28 август Вивек Рамасвами, обеща да признае руския контрол над анексираните територии от Русия, да отмени санкциите срещу нея и да блокира кандидатурата на Украйна за НАТО в замяна на оттеглянето на Русия от военния съюз с Китай, ако бъде избран през 2024 г.

„Ще приема руския контрол върху окупираните територии и ще се ангажирам да блокирам кандидатурата на Украйна за НАТО в замяна на оттеглянето на Русия от военния ѝ съюз с Китай. Ще прекратя санкциите и ще върна Русия на световния пазар“, написа той в своята колонка в списание American Conservative.

По-рано, Вивек Рамасвами заяви, че приемането на Украйна в НАТО би било безумие. „Джо Байдън трябва да се изправи срещу своя приятел украинския президент Володимир Зеленски и да каже ясно, че ние сме напълно недвусмислено против приемането на Украйна в НАТО“, написа той.

На фона на разкритията на Вивек Рамасвами, че Зеленски бил измамил американските данъкоплатци, заради парите им, Пентагонът съобщи лимитът на средствата за Украйна

 

 

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!