Викан ли е днес в посолствоТО зам.-министър на земеделието, заради протестите?

Агенция ПИК информира, че след провала на срещата на министерство на земеделието в столичен хотел, където не отидоха представителите на земеделския сектор, зам.-министърът на земеделието Александър Йоцев, спешно бил повикан на инструктаж в американското посолство.

Медията се позовава на информация, предоставена ѝ от служители на въпросния хотел, където е трябвало да се проведе срещата.

Те дочули как Йоцев да казва пред свой познат, че бърза, понеже го чакали на „Козяк“

ПИК допълва, че Йоцев тръгнал веднага след второто заседание на Комитета по наблюдение на Стратегическия план за развитие на земеделието и селските райони.

Медията допълва още, че Йоцев отменил всички свои срещи до 17 часа днес, за да се строи на спешната позивна от посолствоТО на Козяк. 

Ред е на зам.-министър Йоцев да отговори на въпросите:

Викан ли е в първия ден на протестите на земеделците на спявка в Козяк?

И, ако да, какво му е наредено?

Ако не, пак да си каже.

КриитичноБГ обръща внимание, че политиците ни трябва да си спомнят, че дължат отговори за действията си пред обществото, както и правителствените медии да започнат да задават въпроси!

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече