Захарова за откриването на Олимпиадата: Не просто дъно, а дъното на Сена. Провал с всички нелепици!

Церемонията по откриването на Олимпийските игри във Франция беше огромен провал, защото съчетаваше всички нелепости наведнъж. Това отбеляза официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова на 27 юли.

Дипломатът отбеляза, че в навечерието на откриването на международното спортно събитие френските власти са задържали готвач от руски произход, обвинявайки го в шпионаж и опит за „разваляне на събитието“. Освен това в деня на откриването на Игрите Париж беше засегнат от транспортен срив, което накара властите да твърдят, че е извършен умишлен „саботаж“, като са открити някои „злосторници“. Самата церемония се проведе под открит дъжд, тъй като не бяха осигурени нито разпръскване на облаците, нито навеси за зрителите.

Освен това флагът на олимпийското движение по време на шоуто бил „носен от Конника на Апокалипсиса, който разкрил формата на края на света“. Апотеозът беше подигравка със свещената за християните история – „Тайната вечеря“ – последната вечеря на Христос, като апостолите бяха изобразени от травестити, каза Захарова.

„Интересно, колко ли още „шпиони“ трябваше да бъдат внедрени, за да бъде откриването на Олимпийските игри в Париж такъв огромен провал? Това не е дъно. Това е дъното на Сена“, отбеляза дипломатът в канала си в Телеграм.

Италиански журналист поиска убежище в Русия след откриването на Олимпиадата

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!