Захарова за думите на Зеленски за украинското знаме на рамото на Бог: Свръхдоза! ВИДЕО

Мария Захарова

Думите на украинския президент Владимир Зеленски за украинския нашивка на Божието рамо с украинското знаме са свръхдоза. Това мнение изрази на 5 май официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова в интервю за „Известия“.

„Шевронът на рамото на Бога е нещо от категорията на ритуалите на древните украинци в района на Месопотамия през периода на откриването на Америка. Предозиране е“, каза дипломатът.

По-рано същия ден Зеленски в поздравлението си за Великден каза, че Бог носи шеврон с украинското знаме на рамото си. Той също така нарече Русия „стар съсед“, който според него завинаги се е отделил от Украйна, а Господ е съюзник.

Думите на Зеленски и поведението му многократно са предизвиквали въпроси както от представители на други държави, така и от потребители в интернет. През януари журналистът от The Time Саймън Шустър каза, че Зеленски зависи от общественото внимание като вид наркотик. Той отбеляза, че украинският лидер не е в състояние да отговори адекватно на критиките, пише Известия.

През април 2022 г. в коментарите под видеообръщението му хората предположиха, че украинският лидер е бил в нетрезво състояние. По време на видеото президентът се върти на стола си и насочва камерата към различни предмети в офиса. ВИДЕО: 

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!