Захарова към Запада: „Имаме сребърни куршуми за всички вампири.“ И защо били бесни?

Мария Захарова

Западът беснее след президентските избори в Руската федерация и тиражира лозунги по наръчник. Това заяви на 17 март говорителят на на руското външно министерство Мария Захарова. Така тя отговори на изявлението на германското външно министерство, че изборите в Русия уж били „несвободни и нечестни“, пише Известия.

„Те все още са бесни – методологията (по която да се отговаря синхронизирано) се разпространява в западните столици: Същата фраза, че изборите „не са свободни и честни“, последвала от германското външно министерство, току-що бе повторена от Белия дом. Кой е следващият? Имаме достатъчно сребърни куршуми за всички атакуващи вампири!“ – пише тя в канала си в Telegram. 

Подробности за изборния резултат в Русия може да прочетете: ТУК

Освен това Захарова коментира изявлението на британския министър на отбраната Грант Шапс за „откраднатите избори“, като го посъветва да се заеме по-добре с изчезването на принцесата на Уелс Кейт Мидълтън и нейното издирване.

„Не сме им откраднали нищо. Не им дадохме нашето. Ето защо те са ядосани. Те са свикнали да вземат всичко от всички с правото на „изключителност““, отговори Захарова на британския външен министър.

По-рано, на 17 март, върховният посланик и заместник-ръководител на комисията по изборите на руското външно министерство Генадий Аскалдович заяви, че САЩ и Германия са били по-активни от други страни в намесата в провеждането на руските президентски избори.

Той обясни, че Германия се е опитала да се намеси чрез неправителствени организации и медии, с цел да опорочи предизборната кампания и да постави под съмнение нашия изборен процес.

На 16 март Захарова посочи опитите на западните врагове да направят всичко, за да провалят изборите в Руската федерация . Според дипломата руснаците са се обединили на фона на вота и това предизвиква див гняв, омраза и агресия от страна на западните държави.

Уважаеми читатели на КритичноБГ, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!