Загубите на Украйна в Курск: 15 000 войници и безкраен списък от унищожена военна техника!

Министерството на отбраната на Руската федерация изнесе статистика за загубите на Въоръжените сили на Украйна в Курско направление от началото на военното ѝ нахлуване в руска територия.

В месомелачката в Курския край са Киев е загубил близо 15 000 военнослужещи. Точният им брой е 14 950 души!

Загубите на Украйна на фронта не се ограничават с жива сила. Там те са загубили и много военна техника става ясно от сводката.

Унищожени или пленени са 122 танка, 52 бойни машини на пехотата, 93 бронетранспортьора, 768 бойни бронирани машини, 464 автомобила, 109 артилерийски оръдия и 28 пускови установки изстрелване на ракетни системи!

Ясно е, че тази военна техника е предоставена от НАТО от страните-членки на алианса, а за целта те струват на бюджетите им милиарди долари и евро! Списъкът на унищожената техника не свършва дотук има и още:

Украйна е загубила на Курския фронт и:

Осем пускови установки на зенитно-ракетни системи, четири транспортно-зареждащи машини и 28 станции за радиоелектронна борба и не на последно място 14 единици инженерна техника.

Само за вчерашния ден стана ясно, че руската армия е ликвидирала 400 украински войника край Курск и един танк Леопард.

На фона на гигантските загуби на Украйна Западът продължава да се държи нелогично и да опуска още и още пари за оръжие, като по този начин ликвидира и украинските мъже на фронта.

Днес стана ясно, че Германия е планирала да одобри отпускането на нови 400 милиона евро на Украйна, заради влошаващата се ситуация на фронта за страната. Същевременно Германия навлиза в сериозна икономическа криза, търпи фалити на фирми и предприятия.

Досега бюджетът на германската помощ за Украйна за годината възлизаше на около осем милиарда евро.

Преди месец се разбра, че уж страната спира да отпуска нова помощ за Киев, заради сериозната дупка в бюджета, която се очертава.

Германия спира отпускането на нова помощ за Украйна!

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

 

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!