Юрий Подоляка: Ракетните удари на Русия срещу Украйна от последните дни са само прелюдия преди септември-октомври

Телеграм

Ракетни удари по Украйна – мисли по въпроса… За трети пореден ден руските въздушни и ракетни сили нанасят масирани удари по Украйна. При това не само през нощта и сутринта, но често и през деня с ракети „Искандер“.

Основните им цели са местата за постоянно или временно разполагане на украинските въоръжени сили, военни производствени обекти и позиции на ПВО.

Именно в рамките на тази „въздушна офанзива“ предишния ден бяха поразени обекти в Полтава, Суми, Кривой Рог, Днепропетровск, Киев Лвов и много други места. И дори врагът отбелязва това с необичайна чувствителност.

В същото време такива удари не сме виждали от няколко месеца. Вероятно ракетите са били натрупвани за мощно ракетно и въздушно настъпление срещу Украйна през есента (което се случва).

А обикновено подобни събития се случват в навечерието на нещо по-значимо.

Като цяло всичко досега говори, че септември-октомври (преди големите дъждове) ще бъде изключително богат на събития на фронта.

А това, което видяхме досега, е само прелюдия към основната битка на лятната кампания през 2024 г.

Силно се надявам, че ВСУ няма да имат достатъчно резерви, за да я отблъснат, и ще видим, че поне някъде фронтът им ще падне.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Съкрушителен руски удар по складовете със западни боеприпаси в Лвов до границата с Полша

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!