Вован и Лексус пред Карбовски, как са излъгали Буш: До края той изглеждаше като някакъв идиот

Мартин Карбовски направи интервю с известните руски майтапчии Вован и Лексус, които успяха да измамят редица политици от целия свят да говорят с тях. Шегаджиите се представяха, че са политически фигури. Нищо неподозиращите западняци „изпяваха“ всеки път скандална информация, която много пъти компрометираше Запада и разкриваше плановете му срещу Русия. КритичноБГ ви представя откъс от интервюто: 

Карбовски: Разкажете ни малко за този пранк с Джордж Буш. Разкажете ни как се случи, защото ние, малко хора тук в България, сме виждали този пранк. Ние знаем какво правите, какво се говори, но имаме и такава цензура, че е невъзможно да се види цялото интервю, целият пранк. Разкажете ни как правите тези пранкове.

Разговаряхме с Джордж Буш през 2022 г.

Карбовски: И за какво беше разговорът?

Разговорът беше за случилото се по време на неговото президентство, когато той беше на поста и започна войната в Ирак. Дали наистина съжалява за това?

Карбовски: Кои бяхте Вие?

Обадихме се от името на Зеленски.

Зеленски попита дали той съжалява за тази война и като цяло по принцип как се чувства от факта, че когато беше признато Косово, според мен това беше точно периодът при него, когато САЩ го признаха. И как оценява факта, че Косово действително беше признато, а Крим и Донбас, условно казано, тези територии не са. И съответно му зададохме този въпрос. Въпросът е неудобен, едва ли някой журналист би го задал.

На което той отговори, да, няма никакво значение. Това беше в миналото, не искам да мисля за това. Освен това не искам да мисля и за Ирак. Интересното е и това, че попитахме за… той имаше протеже в Грузия – Михаил Саакашвили. Той дори не знае, че онзи е в затвора.

Но въпреки това той каза, да, той беше глупак, заложихме на него, но нека седи сега, това вече не ни интересува.

Интересно беше също, че питахме дали е имало обещание, все пак разговорът беше между Горбачов и баща му за това, че НАТО няма да се разширява на Изток. По-точно с държавния секретар Бейкър, под ръководството на баща му.

И той също каза, че това няма значение за него. Каза, че било отдавна, защо сега да си спомняме какво е било отдавна.

Веднъж сме обещали, сега живеем друг живот. Всъщност в това отношение ние показахме как работи американската политика, че когато една администрация се смени с друга, тогава споразуменията от миналото могат да бъдат зачеркнати; те нямат никаква фундаментална стойност.

Е, тогава ние просто, ако погледнете целия разговор, след като обсъдихме тези неща, включихме собствените си камери и просто, вероятно до известна степен му се подигравахме, майтапихме се с него, шегувахме се с него, че все едно сме украински пилоти.

Той ни видя и стана така, че все едно му четем монолог, рецитирахме стихове от филма „Брат 2“, където главният герой седи срещу един американец и след това, съответно, пита в какво е силата на американеца- а силата е в това, че имаш много пари, и си измамил много хора. Той само ръкомахаше и изглеждаше много жалко, тоест разговорът продължи много дълго, защото ние освен това го превеждахме.

И накрая му показахме и една епруветка, че това е епруветката, с която започна войната в Ирак, тоест беше много смешно, защото до края той изглеждаше като някакъв идиот.“

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ ЗА БЪЛГАРСКАТА АУДИТОРИЯ + НЯКОИ ОТ НАЙ-ЛЕГЕНДАРНИТЕ „ПРАНКОВЕ“ НА ВОВАН И ЛЕКСУС МОЖЕ ДА СЕ ГЛЕДА В ПЕЙТРИЪН КАНАЛА НА КАРБОВСКИ, ТУК:

https://www.patreon.com/Martin_Karbowski

Видеото с Вован и Лексус няма да бъде излъчено в Youtube канала на Карбовски от съображения за сигурност.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!