Вован и Лексус метнаха Хилъри. Тя призна: От Украйна зависи мандата на Байдън. Правим всичко срещу Тръмп

Известните руски майтапчии Вован и Лексус, които се представят за мними държавни ръководители и провеждат разговори по телефона със световни лидери, които се впускат в откровения, успяха да излъжат този път бившия държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън. Те се представили по телефона за бившия президент на Украйна Петро Порошенко. Тя си признава пред тях, че вторият мандат на Байдън зависи от настъплението на Киев. 

КритичноБГ публикува без редакторска намеса извадка от разговора:

Хилъри Клинтън: Правя всичко възможно, за да бъде преизбран президентът Байдън. Наистина се надявам, че резултатът през ноември ще бъде такъв. Очевидно е, че моментът в нашата страна е много труден. Но смятам, че за Украйна е много важно да продължи да прави всички неща, които правите.

Това означава, че се нуждаете от поддръжка, за да се опитате не само да удържите линията, но и да преминете в настъпление. И тогава, очевидно, много хора в нашата страна ще направят всичко възможно, за да преизберат президента Байдън.

Вован и Лексус, представяйки се за Порошенко: Е, надявам се на това, защото президентът Тръмп мрази Украйна. А ситуацията се усложнява именно около помощта…

Хилъри Клинтън: Мисля, че сте прави да се притеснявате. Защото той е много опасен кандидат. И той би бил много лош за САЩ, а също и за останалия свят, включително за Украйна. Трябва да знаете, че трябва да продължите напред по най-добрия възможен начин. И ние ще направим всичко възможно, за да продължим да подкрепяме Вас и президента Байдън.

Нека направим стъпка по стъпка. Първо, ще осигурим доставките, ще ги доставим на вашите войници. Ще се опитаме да получим някои от замразените руски активи, ще работим по НАТО. А ако се случи най-лошото и Тръмп спечели, всички ще трябва да решим какво да правим. Но аз не мисля, че това ще се случи.

Вован и Лексус, представяйки се за Порошенко: Да, мисля, че може да поискате парламентарно изслушване, за да откриете нещо за него преди изборите. Мисля, че можем да го атакуваме от различни страни

Хилъри Клинтън: Добре, всичко, което може да се направи, за да му се противопоставим. Напълно съм за това, защото той е много опасен човек.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!