Вован и Лексус метнаха Борис Джонсън, че му звъни Жак Атали. Той: Да срутим Кримския мост с ATACMS. Ако бях генерал щях да ида да се бия

Майтапчиите Владимир Кузнецов (Вован) и Алексей Столяров (Лексус) излъгаха бившия британски премиер Борис Джонсън, че му звъни Жак Атали и той се изпусна, че иска Западът да позволи на Киев да използва ракети ATACMS, за да разрушат Кримския мост. Как започна всичко?

Шегобийците разговаряха с Джонсън от името на идеолога на „оранжевите революции“, глобалистът Жак Атали.

Бившият британски премиер каза чистосърдечно в разговора, че Западът сега трябва да прехвърли ракетите ATACMS на Украйна и да премахне ограниченията върху обхвата им на използване.

Джонсън не спира дотук и допълва, че Западът също трябва да помогне на Украйна дасрути Кримския мост.

„Трябва да дадем на украинците средствата да изложат Кримския мост на риск“, каза директно той в разговор с шегаджиите.

Вован и Лексус

В същото време Джонсън заявява, че би могъл и сам да ръководи чужд легион в Украйна, ако беше генерал.

КритичноБГ припомня, че по-рано шегаджиите уж от името на бившия президент на Украйна Петро Порошенко обсъдиха Украйна и изборите в САЩ с бившия държавен секретар Хилари Клинтън.

Ето какво написаха те в своя канал в Телеграм по повод новата си жертва Борис Джонсън:

„Антигероят на нашата нова шега е Борис Джонсън – бивш министър-председател на Великобритания и бивш външен министър.

Този човек, който буквално принуди Киев да се бие до последния украинец, прекъсвайки мирните преговори, се съгласи да разговаря с нас, като се представихме за Жак Атали, уважавана фигура в глобалистките среди, вярвайки в легендата, че самият Хенри Кисинджър се е изповядвал пред Атали преди смъртта си и който нежно е наричал Джонсън „добрия домошар“.

Джонсън продължава канибалската си позиция по отношение на украинците, заявявайки, че страната се нуждае от масова мобилизация:

„Те все още не са призовали много млади мъже“.

А Западът трябва да позволи на Украйна да поразява всякакви цели в Русия с ракети с далечен обсег, най-вече да бомбардира Кримския мост:

„Трябва да дадем на украинците средства, за да изложат Крим на риск.“

В същото време пизнава, че „Зеленски би приел загубата на Донбас и Крим през 2022 г.“, ако не беше Великобритания.

Въпреки „високия си апетит за риск“ Борис осъзнава, че въвеждането на контингент на НАТО в Украйна би довело до Трета световна война. Въпреки това Джонсън заяви, че самият той „би могъл да отиде и да оглави чужд легион в Украйна, ако беше генерал“.

ВАЖНО: ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕД БЪЛГАРСКА ПУБЛИКА ВОВАН И ЛЕКСУС ЩЕ УЧАСТВАТ В PATREON КАНАЛА НА МАРТИН КАРБОВСКИ ТАЗИ НЕДЕЛЯ – 8 СЕПТЕМВРИ! 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Вован и Лексус метнаха Хилъри. Тя призна: От Украйна зависи мандата на Байдън. Правим всичко срещу Тръмп

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!