Волгин: Кървавият PR на Зеленски

Фейсбук

Петър Волгин

Да, навлизането на части на ВСУ в руската Курска област е точно това. Става дума за PR, насочен към западната публика и западните спонсори. Вижте на какви военни подвизи сме способни, казват с тази атака от режима на Зеленски, значи трябва да ни давате още пари и още оръжия, за да продължим с героизмите.

Това е глупава и престъпна стратегия. За да получи няколко долара повече режимът в Киев изпраща на сигурна смърт стотици украинци.

Какво ще постигне ВСУ на бойното поле там? Нищо. Войските на Киев ще бъдат избити и прогонени. Ако не веднага, то след седмица или две. Отново управляващите в Киев унищожават собствените си съграждани.

Съвсем отделен е въпросът за провала на руското разузнаване и местното руско военно командване, които не успяха да предотвратят тази атака. Ако има нещо, по което руските и украинските официални лица си приличат, това е корупцията и некадърността.

Но дори и при това положение Москва има редица преимущества, които ще й позволят да спечели тази война. Зеленски ще остане единствено с PR-а, платен не с пари, а с живота на множество украинци.

Петър Волгин, Фейсбук

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!