Воислав Тодоров: Първата ми работа като общински съветник ще е ревизия на 18-е години управление на ГЕРБ

„Първата ми работа като общински съветник ще бъде – ревизия на 18-е години управление от ГЕРБ в Столична Община. След толкова години ремонт на ремонта, приятелски кръгове, скандални концесии и обществени поръчки, раздадени имоти и какво ли още не, това е първото нещо, което трябва да направим. Това заяви в подкаста на БСП-София „София за всички“ с гост-водещ Валентин Кардамски Воислав Тодоров – шести в листата на МК „БСП за България“. Той е завършил Международни отношения.

Тодоров е бил общински съветник в СОС в предния мандат. „Оттогава досега, каузата ми е била да се запазят зелените площи на София, борбата срещу презастрояването и пр.

Имахме успехи. Направихме и невъзможното пет частни имота в кв. Младост да станат общински, а не да бъдат изкупени за застрояване. Вече са отредени за озеленяване. По-късно бяха спасени още 10. Бях рамо до рамо с хората от Младост в протестите им. Знам през какво минахме, за да накараме управляващите и ГЕРБ да започнат да работят за решаване на тези проблеми„, добави той.

За приоритетите на Воислав Тодоров, поетите ангажименти към хората и визията му за управление на столицата, вижте във видеото:

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече