Вивек Рамасвами предлага решение на войната Израел-Палестина в духа „Игра на тронове“. ВИДЕО

Кандидатът за президент на САЩ Вивек Рамасвами предлага в предаване на Тъкър Карлсън, в духа на „Игра на тронове“, начин за разрешаване на палестинско-израелския конфликт

„Ето една версия, която аз като президент на САЩ бих подкрепил с цялото си сърце. До самия край. И вярвам, че това е едно от най-добрите решения на проблема за самия Израел.

Помислете за свят, в който Израел има ясно определена цел. Представете си, че те се насочат към 100-те водещи лидери на Хамас. Добре, искаме да поставим главите им на колове, да очертаем южната граница между Израел и Газа с тези глави, докато изграждаме нова гранична защита. Толкова за възпирането.

Стотина от най-добрите им мъже. Както и да е, тук има ясно определена цел: да се търси възмездие за несправедливостта.

Тъкър Карлсън: Имате предвид да унищожат тези, които са го направили (нападението на Хамас)?

ВР: Да. Унищожете тези, които са го направили. Точно така. Дори и да не са първите сто, само хора от Хамас. Това е постижима цел. Иди и я вземи.

Мисля, че САЩ могат да помогнат с разузнаване. САЩ могат да помогнат с т. нар. дипломатически „железен купол“, да позволят на Израел да го направи, за да се защитава пълноценно. Без намесата на ООН или на когото и да било по света. Привличане на съюзници на САЩ, обмен на разузнавателни данни и други подобни неща, които не изискват военна намеса от страна на САЩ. Израел може да го направи. Мосад може да направи това. В противен случай това ще бъдат Олимпиада в Мюнхен 2.0.

Това е постижима цел. Правилно е, справедливо е, морално оправдано е.

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!