Витанов: Лакомият за власт политически проект се обявява за неуспешен и се прави следващият

Математикът проф. Николай Витанов коментира изборната ситуация у нас. По думите му „времето за навеждането свърши, идва времето на лазенето“. Професорът намеква за поява на нов политически проект, след като настоящият е неуспешен. „Тоз проект трябваше да направи преврат“, казва проф. Витанов и вероятно има предвид Продължаваме промяната, които обещаваха, че ще свалят ГЕРБ от власт. Но, дали е така, можем само да гадаем.

Ето и поста на проф. Витанов със съкращения:

„Циркът в парламента вчера го гледахте. Да ви припомня какво ви писах. Писах ви, че времето на навеждането свършва. Идва времето на лазенето. Вчера видяхте, колко ми струват прогнозите. Някои хора очакваха, че начукването на канчета от хълма с козичките и този път ще свърши работа.

Начукването на канчета от хълма с козичките е фактор (нали видяхте кой се оплака, че му оказвали международан натиск), но в българското Куклено шоу ситуацията е доста интересна. Имаме значи хор на евроатлантиците (чудя се това последното дали да не го сложа в скоби) и тоз хор има двама солисти. Имаме други, дето са лакоми за власт, ама ултралакоми и те ползват чуковете от хълма с козичките да набиват канчето. Ама чакайте сега, те тия от хълма с козичките си имат свои интереси. Що да не използват солистите да им свършат работа? Следователно канчета може и да се набиват, ама не чак толкова, че да бъдат смачкани напълно. Профилактично, дето се казва, на солистите им се набиват канчетата, за да си правят сметката кой командва парада и толкоз.

Лакомият за власт проект се обявява за неуспешен и се прави следващият. Между другото, я намерете интервюто ми отпреди досо-о-о-ста време, където казах, че проектът е неуспешен. Доста отдавна ви го казах. Но то се и виждаше. Тоз проект трябваше да направи преврат. Не можа. Как да кажеш, че е успешен.

Международна тема днес – войната в Украйна.

Какво става там?

Ами какво става. Става, каквото ви е прогнозирано. Руската армия напредва към Часов Яр. Това е южният край на линията константивонка – Славянск – Краматорск. Очаква се там да почне веселба. Голяма веселба. Юрдеците се дерат, че не пиша нищо за руските загуби. Откога съм ви написал тая работа, бе юрдечета мои: вследствие на артилерийското и въздушно превъзходство на 1 руснак безвъзвратна загуба имаме малко над 3-ма украинци безвъзвратна загуба.

През юли месец, украинската армия няма да има достатъчно боеспособни бригади, за да поддържа този фронт. Все повече ще ви се приказва за необходимост от вкарване на натовски войски в Украйна. Да, де, ама когато преди много време ви писах, че ще дойде този момент, юрдекариата ревеше като разпран. А, ревете сега, де.

Ходете да ревете пред посолства и им кажете, че мното ви боли щото действат така, както Витанов е прогнозирал. И оттам ще излязат и ще ви помилват по главичките. И ще продължат да действат така, както Витанов е прогнозирал. Те си имат интереси и си ги гонят. За вас, юрдечета мои, е отредена ролата на шараните, мятащи се на пропагандните куки. И помнете – ще дойде време и ще се извади САЛФЕТКАТА. И на нея няма да пише весели неща за Украйна.

Уважаеми читатели на КритичноБГ, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!