Венера Калева: В 21 век сме. Не бива да се съгласяваме да живеем с това, което виждаме в кварталите на район Връбница в София

„Живеем в 21 век и не бива да се съгласяваме да живеем с това, което виждаме във всеки от кварталите на район Връбница в София.“ Това каза Венера Калева, кандидат за кмет на район „Връбница“ в София от МК „БСП за България“ в подкаста София за всички.

Тя е с две висши образования. Едното е Икономика в сферата на отбраната и сигурността, а второто е счетоводство и контрол.

Калева има школа за обучение на деца, в която преподава Ментална аритметика и бързо четене. 

„Бях преди дни в Модерно предградие, което е част от район Връбница. Това, което видях беше повече от потресаващо. Там нямат канализация. Една малка част имат само.

От района се шегуват и наричат района си Мизерно предградие. Той е един кошмар за гражданите, които живеят на територията му. Живеят в купища от мръсотия, а каналите са затлачени от мръсни води. Миризмата, която се носи е нечовешка„, посочи Венера Калева.

Тя добави, че местната управа не се е появявала на ремонта, който е бил започнал по канализацията от година и половина. „Ремонтът започва и приключва след три дни„, каза още тя.

Какво каза Венера Калева в подкаста с гост-водещ Валентин Кардамски, вижте във видеото:

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече