Васил мълви на Ваня Григорова: Не съм бягал. Чакам те в Дарик в 17

Васил Терзиев, който избяга от дебат с Ваня Григорова, си направи видео, в което се заоправдава, че през последните дни тя го била „атакувала по линия, че избягал от дебат с нея.“

„Аз от дебати не съм бягал и най-доброто доказателство е, че съм бил на шест такива, включително на три с г-жа Григорова. На нито един не съм бил с други хора. Бил съм сам“, уверява ни в смелостта си Васил.

По-късно Терзиев се заобяснява, че ѝ бил предложил да се явят по тройки с общински съветник и кандидат за кмет или вече избран такъв, да покажели „дълбочина“ в дебата по БНТ, но от екипа на Григорова отказали.

Това, разбира се е лъжа. Защото Григороова не е отказвала да се яви на дебата днес по Националната телевизия. Сетне Васко казва, че бил „обиден“, че Григорова нарекла онези, дето щели да идат с него в БНТ – „секунданти, клакьори, патерици“.Накрая Терзиев покани Ваня Григорова в Дарик, откъдето били имали покана. Щял бил там. Да я чака.

КритичноБГ обръща внимание, че на един мъж не му отива и не му прави чест да разиграва една жена, било и в политиката.

Това нито е джентълменско, нито е мъжко! 

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече