Ваня Григорова закова водещите на NOVA: Аз съм кандидат за кмет на столицата! Да си говорим за Путин и кеймтрейлс? Сериозно ли?

Кандидатът за кмет на София Ваня Григорова буквално направи за смях водещите на НОВА като по учебник.

След като минти наред не спряха да ѝ задават въпроси, които и на малките деца е ясно, че трябва да се задават на депутати, министри и президент, а не на кандидатаи за кмет и общински съветници, като „ще бъде ли украинското знаме на общината“, „с Путин ли е“, „Крим руски ли е“, Григорова ги закова с отговора си: „Аз съм кандидат за кмет на столицата! Имам много сериозни съмнения, че някой се опитва да си купи кметския стол. И вместо това си говорим за Путин и за кемтрейлс. Сериозно ли? Това е нивото, което се опитвам да избегна в нашия разговор“.

Вие знаете ли, че Виена се нарича „червена“ заради сериозната общинска политика, която провежда“, обасни им Григорова. „И едни миросевлиевци ни обясняват 20 години, че това е евразийство? Тези хора се опитват да потиснат разговора за реалната политика. И се опитваме да заменяме тези разговори с Путин и Крим„, сложи ги на мястото им Григорова.

Ако не съм кмет, съм общински съветник. За съжаление господин Терзиев няма как да ви каже същото, защото той не е част от общинската листа„, изтъкна Григорова.

Финалното ми обръщение е да подкрепят мен, тъй като аз съм единствената алтернатива, която може да разглоби сглобката, която е тръгнала да се сглобява. 86 е повече от 85. За съжаление дебат между мен и Терзиев очевидно няма да има, защото той бяга„, заключи Ваня Григорова.

Източници: НОВА, ПИК

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!