Ваня Григорова в Добрич: Приоритетите на „Солидарна България” са трудовата заетост на хората, заплащането и сигурността, което на практика е борба с демографската криза

Очаквам в следващото Народно събрание „Солидарна България” да има възможно най-голямата група, заяви в ефира на медийна група „Добруджа” в Добрич Ваня Григорова от коалицията. Нашите приоритети отразяват ежедневните проблеми на българските граждани, а основните от тях са свързани с трудова заетост, заплащането и сигурността, което на практика е борба с демографската криза, каза тя.

От срещите ми с хората става ясно, че те желаят да говорят за политика, но и за реалните си проблемите, а не тези, които налагаше 49 НС, коментира още Ваня Григорова.

По думите на Десислава Трифонова – водач на листата с кандидати за народни представители за 50 НС на Коалиция „Солидарна България” в 8 МИР Добрич, един от приоритети за областния град е свързан с промяна в изискванията за парични обезщетения при безработица на сезонно заетите лица в сферата на туризма и селското стопанство. Друг проблем, на който се обръща сериозно внимание и ще се работи по неговото преодоляване, е липсата на денонощна аптека в областния град и разкриването на такава в него .

Ако хората искат да имат представителство трябва да преодолеят апатията и демотивацията си, защото ако на 9-ти юни си останат вкъщи, то нищо няма да се промени, категорично заяви Ваня Григорова. В качеството си и на водач на листата на „Солидарна България” за Европейския парламент тя изрази надежда в него да преобладава мнозинство от хора със здрав разум, хора, които искат да променят, а не да станат част от статуквото.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

ТОЗИ РЕПОРТАЖ СЕ ПУБЛИКАВА ПО ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНО ОТРАЗЯВАНЕ!

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!