В Англия като на ВОЙНА: Местни срещу мигранти и обратно. В редица градове ехти: Аллах акбар! ВИДЕО

Видеозаписи показват как мигранти маршируват през английския град Блекбърн, викат „Аллаху акбар“ и търсят протестиращи срещу мигрантите, за да ги атакуват. Настроението във Великобритания ескалира. 

Откакто три малки момичета бяха убити в английския крайбрежен град Саутпорт от 17-годишния Аксел Рудакубана, син на имигранти от Руанда. Същият намушка още осем деца и двама възрастни. Към този момент няколко от децата са в критично състояние.

След жестокото нападение избухнаха буря от протести срещу имиграционните политики на Великобритания. Британците се събират в различни градове. Това понякога води до жестоки бунтове, пише Disiddent.

Полицаи бяха тежко ранени, полицейски коли бяха подпалени и стотици протестиращи бяха арестувани. Многократно се съобщава и за сблъсъци между мигранти и протестиращи.

В социалната мрежа в Х, бившата Туитър е наводнено от видеоклипове от последните часове показващи насилие от страна на мигранти срещу протестиращи срещу миграцията и обратно:

През английския град Блекбърн групи викат „Аллаху акбар“ и търсят протестиращи срещу мигрантите. От кадрите става ясно, че същите са въоръжени с дървени или метални пръти/тръби:

Гръцкият интернет портал пише, че Белфаст, Северна Ирландия, също е разтърсен от масови граждански протести срещу незаконната имиграция, несигурността и гетоизацията, които разтърсват града.

Докато властите и медиите се опитваха да говорят за разделение и да попречат на гражданите да се присъединят към протестите „Спасете нашите деца“, се случи неочакваното.

Групи от ирландски националисти се присъединиха към английските националисти и заедно, носейки ирландското, английското и британското знаме, преминаха мирно и обединено, показвайки, че двете етнически и християнски общности са направили нещо, което векове наред английската армия, полиция и политици не са успели да направят.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!