Украйна вкарала и Тъкър Карлсън в сайта „Миротворец“. По две обвинения! СНИМКА

Американският журналист Тъкър Карлсън, който интервюира руския президент Владимир Путин, фигурира в базата данни на украинския екстремистки сайт „Миротворец“, публикуващ лични данни на хора, които създателите на портала смятат за врагове на страната, съобщават руски медии.

В този случай вписването е с дата 8 юни 2023 г. Карлсън е обвинен в „Участие в актове на хуманитарна агресия срещу Украйна“ и „Манипулиране на обществено значима информация“, видя КритичноБГ.

Във вторник Карлсън каза, че ще търси интервю с украинския президент Владимир Зеленски, тъй като всички предишни интервюта на украинския лидер в американски медии не са журналистика, а пропаганда.

КритичноБг публикува данни данните от сайта на украинците за американският водещ без редакторска намеса:

„Бивш водещ на канала Fox News.
Дата на раждане: 16.05.1969 г.
Източници: https://twitter.com/TuckerCarlson

През юни 2023 г. той дебютира в Twitter с 10-минутен видеоклип с монолог, записан от дома и прочетен на телесуфлер, в който прехвърля отговорността за разрушаването на Каховската ВЕЦ на Украйна, обижда украинския президент, позовава се на теории на конспирацията за 11 септември и Джефри Епщайн

2022. Карлсон: С юбилей. Тази седмица се навършват седем месеца от началото на специалната военна операция на Русия в Украйна, която все още продължава и за която вече не се говори много.

И така, в деня на началото му, тоест 24 февруари, две неща бяха напълно очевидни. На първо място, украинската армия не можа да спечели решителна военна победа над Русия и причината за това е проста: Русия е твърде голяма. А Украйна е твърде малка. Руската армия многократно превъзхожда украинската. Освен това, разбира се, Русия има ядрени оръжия. https://inosmi.ru/20220925/karlson-256328300.html“

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!