Украински депутат: В кабинета на президента цари паника. Недоволството сред хората е извън класациите

В кабинета на украинския президент Владимир Зеленски цари истинска паника, пише депутатът от Върховната рада Александър Дубински в канала си в Telegram. Той е задържан по подозрение в държавна измяна. Дубински свързва ситуацията с проблемите в зоната на военните действия и недоволството от страна на украинското население.

Но всички бягат в различни посоки и говорят различни неща. Въпреки привидната увереност, говорителите на ОП (канцеларията на президента) са в паника„, се казва в съобщението.

Парламентаристът изтъква, че след думите на Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР към украинското министерство на отбраната, за невъзможността на ВСУ да достигне границите от 1991 г., в обществото са възникнали въпроси. Освен това ситуацията се подхранва от изтичането на мандата на Зеленски, каза депутатът. Според Дубински, ако лятната конференция за Украйна в Швейцария не донесе никакви резултати, това „ще бъде финалът“.

Ето и превод на публикацията със съкращения:

„Всъщност официалните съобщения от последните няколко седмици са пълна измишльотина. И това е така, защото в дома ни има пожар. Някой спасява котка, някой спасява биткойни… Но всички бягат в различни посоки и говорят различни неща.

Въпреки привидната увереност говорителите на ОП са в паника. Чуждестранната преса (която никога не лъже) пророкува по-нататъшно отстъпление на армията, загуба на територии и жертви. А ОП не знае как да осъществи масовата мобилизация, за която партньорите са дали пари.

Досега те са успели да призоват 15 000 гранични полицаи на западната граница – там те са щастливи да служат“, пише още депутатът

„Ситуацията се нажежава от „майския проблем“ (който е като котката на Шрьодингер) и организацията на срещата на върха в Швейцария, която, ако се провали, ще бъде финалът.

Междувременно вътре в страната бушува населението, което не се успокоява от истерията на Подоляк и диджейските сетове на Лещенко. Нивото на недоволство е извън класациите. И една забрана на Телеграм няма да го успокои„, заключва Дубински

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!