УБИЕЦ, УБИЕЦ! Дрезден освирка и изгони Шолц от предизборен митинг

Федералният канцлер Олаф Шолц беше шумно освиркан на предизборен митинг на ГСДП в Дрезден в петък. Шолц иронично благодари на „фенклуба“, докато демонстрантите го обиждаха като подстрекател към война и убиец, съобщи RT.de

В същото време той защити политическата линия на партията си да продължи да подкрепя Украйна във военно и финансово отношение. Събитието се проведе при строги мерки за сигурност. В Щандехаус на Шлосплац бяха разположени и снайперисти.

КритичноБГ обръща внимание, че въпросната новина НЕ БЕШЕ открита да е публикувана в нито една германска медия, въпреки усърдното ни търсене. На този фон е редно да Ви информираме, че руската медия RT е в тотална немилост от властите в Германия и ЕС. На сайта на медията пише: 

„Като блокира RT, ЕС цели да заглуши критичен, непрозападен източник на информация. И не само по отношение на войната в Украйна.

Достъпът до нашия уебсайт беше затруднен и няколко социални медийни платформи блокираха акаунтите ни. Сега от всички нас зависи дали журналистиката може да продължи да се извършва в Германия и ЕС извън основните наративи.

Ако харесвате нашите статии, моля, споделяйте ги навсякъде, където сте активни. Това е възможно, защото ЕС не е забранил нашата работа или четенето и споделянето на нашите статии.

Забележка: Въпреки това, с изменението на „Закона за аудиовизуалните медийни услуги“ на 13 април Австрия въведе промяна в това отношение, която може да засегне и частни лица. Ето защо ви молим ДА НЕ споделяте нашите публикации в социалните медии в Австрия, докато въпросът не бъде изяснен.“

ВИДЕО ОТ ОСВИРКВАНЕТО НА ШОЛЦ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ В ЛИНКА ТУК

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!