Тупарев: Доживотна забрана за участие в политиката за европейските партии и политици подкрепили „проектът Украйна“!

Георг Тупарев, Фейсбук

Тупарев: Доживотна забрана за участие в политическия живот за европейските партии и политици подкрепили „проектът Украйна“!

Украйна губи войната. Ако някой още се съмнява, нека да чуе ядрените брътвежи на диктатора Еленски (има предвид Зеленски, президентът на Украйна с изтекъл мандат на 20 май, бел. КритичноБГ) в Брюксел. Ако знаете историята на втората световна война ще може лесно да ги оприличите на брътвежи на дребния мустакат урод, криещ се в берлински бункер дни преди падането на Третия райх (има предвид Адолф Хитлер, бел. КлитичноБГ). Питайте психиатрите за повече информация.

BlackRock

BlackRock

Кои са реалните губещи. Ако се позоваваме на английската Mediazona и на кралският институт по военни дела, на първо място са 700 000 убити украинци и 200 000 убити руснаци. Тежко ранените украинци са поне още толкова. На второ място – Украйна. Не виждам как тя може да продължи да съществува. 4 области са отписани, вероятно още две. Индустрията я няма.

Земеделието е посипано от нашите обогатени с уран бомби, а и вече принадлежи на Blackrock.

При население 48 млн. през 1991, сега са останали само 20 млн. и то главно старци и инвалиди. Младите вероятно никога няма да се завърнат. Полша, Унгария и Румъния също си точат касапските ножове.

Борис Джонсън, бивш министър-председател на Великобритания

Борис Джонсън, бивш министър-председател на Великобритания

Но има трети, скрит, голям губещ. Политически губещ. Това са всичките западни политици започнали с майдановата инсценировка (в нарушение на конвенцията от Будапеща), открито подтиквайки нарушения на договореностите Минск 1 и 2, тези, които отхвърлят предложенията на Русия през декември 2021 г. и които подкокоросват Еленски през февруари 2022г., което отбелязва и началото на войната, това са премиерът Борис Джонсън и президентът Байдън, които упражняват натиск Истамбулските преговори през април 2022г. да се провалят и разбира се това са поколения от мизерници предложили през 2008г. влизането на Украйна и Грузия в НАТО в нарушение на какво ли не и след това подкокоросвали, правили майдани, оранжеви революции и наливали милиони чрез НПО-та финансирани от трибуквени организации.

Урсула фон дер Лайен, председател на ЕК и Владимимр Зеленски, президент на Украйна с изтекъл мандат на 20 май 2024 г.

Урсула фон дер Лайен, председател на ЕК и Владимимр Зеленски, президент на Украйна с изтекъл мандат на 20 май 2024 г.

Но най-злокобните губещи са тези, който само и само да навредят на Русия наливаха оръжия и милиарди в Украйна за да може тя да се бие до последният останал младеж и старец. Това са престъпниците от Бялата къщурка (има предвид Белия дом) и техния монопартиен конгрес, това са ЕС Комисията на извратената гинеколожка (има предвид Урсула фон дер Лайен, председател на Европеййската комисия, която по образование е гинеколог) и болните мозъци около нея и това са партийните апарати стоящи за тях – ЕНП, Зелените, Либералите и ПЕС – с голямо съжаление признавам, че първите две от ози списък партийни формации са тези, за които активно съм работил и до скоро и гласувал.

Жосеп Борел, Върховният представител на ЕС по външнополитическите въпроси и сигурността

Жосеп Борел, Върховният представител на ЕС по външнополитическите въпроси и сигурността

Когато след война има капитулация политическият и военен елит на губещите носят сериозни последствия. Аз съм пацифист и винаги съм бил принципно срещу смъртно наказание, но не и ако става въпрос за Джонсън, Байдън, Борел, и председателите на НАТО. ЕС комисията и много други трябва да се запознаят с явлението шарена сянка за много години, придружени от шефовете на военно-промишлената индустрия.

А на партиите, подкрепили „проектът Украйна“, тяхните ръководства и всички, които са били на избираеми места трябва да се наложи доживотна забрана да участват активно в политическия живот.


И накрая – наказание за НАТО: разширението след 1991 ДА СЕ РЕВИЗИРА и единствено на цяла Германия (както е договорено) да бъде включена в територията на съюза. И в договора на НАТО и ЕС да се добавят параграфи за ненамеса в трети страни, включително и медийна и чрез финансирани НПО – та.

Убеден съм, че ако тези последствия за политическия елит на запада бъдат изпълнени, Европа много бързо ще стъпи отново на крака (икономически, културно, …) и ще заеме отново водещата си позиция на глобалната сцена.

Заглавието е на КритичноБГ и е извадено от съдържаието на текста

Редакцията на КритичноБГ може и да не споделя всички тези на автора/авторите, които публикува!

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!